Gå til innhold

Spring break!

2. april 2011

Yayyyy. De puttet et veldig fint bilde av meg på track and field hjemmesiden. Men hallo! Jeg hadde stevne torsdag, og jeg vant 100mhk, 300mhk, lengde og tresteg! Er ikke det kult eller? Var derfor de puttet bilde av meg på forsiden. Jeg ble intervjuet til og med, av Issaquah press. Får se hva de skriver om meg i avisen da. Haha.

Hihi. 100 meter hekk.

Ellersssss, så skjer det ikke mye. Vi har spring break for tiden, noe som betyr en hel uke uten skole! YES. Og om tre uker skal jeg til FLORIDA! Omg, jeg gleder meg helt sykt! Skal reise ned dit og besøke min beste venn Aurora Brynildsen. Ahhhhhhh. Det kommer til å bli helt fantastisk. Det er hennes spring break, og de har leid hus i Orlando. Vi skal sole oss, dra til Disneyworld, shoppe + masse masse gøy. Så jeg har spring break denne uka, etter det er det en uke med skole, og så skal jeg fem dager til Florida.

Fredag ettermiddag/kveld dro jeg, Megan og Tiffani til et Nike outlet store og jeg har fått kjøpt meg nye løpeklær! Yay. Gleder meg til å trene nå. Dro på en times lang løpetur i dag, det føltes så deilig. Men været suger fortiden. Det regner masse, kanskje solen titter frem sånn 5 minutter annerhver dag. Skikkelig trist. Det begynner å bli varmere ute da, merker at det nærmer seg vår og sommer!

Prøver å komme på hva jeg gjorde denne uka, men jeg husker ikke! Æsj, jeg føler at jeg gjorde noe gøy. Vel…. skal skrive det om jeg kommer på det!

Neste uke er about to be good! Skal trene, henge med venner, slappe av, sove lenge, rett og slett bare kose meg! Har dere ferie i Norge nå også?

Reklamer
2 kommentarer leave one →
  1. Frederikke permalink
    3. april 2011 03:06

    Wow Ida, Orlando er der Sigrid og jeg var i fjor da vi skulle til Kariben! Cool 🙂

  2. Cecilie permalink
    5. april 2011 23:56

    Hei Ida. Gratulerer med fire seire! Sejt! (Som det heter på dansk.) Her er det åtte grader og regn og ekkelt. Men snøen smelter i alle fall. Vi reiser til Danmark i påsken, der har du jo vært. Og så til London med de gamle. Sightseeing og shopping. Mor fyller 75 i påsken nemlig. Florida med Aurora blir veldig bra! C

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: